Res, vandra och upptäck med Sofia

24-26 november
Dans- och träningshelg med Tony Irving

Välkommen till en skön helg på Körunda strax utanför Nynäshamn.
Tillsammans med Tony Irving och Cecilia Ehrling Danermark bjuder Sofia på danspass, träning, yoga, meditation, föreläsningar, höstpromenader och sköna behandlingar – när vi behöver dem som mest!  Vi umgås, inspireras, äter gott, sover gott och rör på oss – allt tas i ditt eget tempo och nivån anpassas utefter gruppen, inga förkunskaper krävs. Ni deltar solo i de olika passen och när vi dansar lär vi oss steg, rytm och rörelser för att antingen fortsätta dansa själv eller i par.

18-31 januari 2024
Res till Indien med Sofia och Britta

Januari 2024 reser vi för tredje gången till Kerala i sydvästra indien för att vandra, uppleva, yoga och äta god hemlagad indisk mat. Är du nyfiken och vill veta mer? På intoindia.se finns hela programmet dag för dag. www.intoindia.se

Sommar 2024
Yogavandring i Roslagen

Varje sommar planerar vi vandringar i Roslagen med yoga och fika. De är mycket uppskattade och blir ofta fullbokade. Håll utkik efter datumen! Prenumera gärna på nyhetsbrevet så är du säker på att inte missa det. 

Hösten 2024
Yogaresa i Europa

Planerna börjar ta form inför en egen yogaresa i Europa! Inga detaljer är klara ännu. Prenumerera gärna på nyhetsbrevet så är du säker på att du får informationen om resan!